Goji Berry – arvosteluja, mielipiteitä, hinta, mistä ostaa

Goji Berry on tullut uusin buzz laihtuminen maailmassa tänään. Se Goji Berry, joka tunnetaan myös susi, marja kasvi, jälkiä sen alkuperä in Kiina. Jo 6000 vuotta sitten, hedelmä on lääkkeiden arvo on tunnettu. Ne ovat olleet viljely-ja käyttää monia terveyshyötyjä, kuten tehostaa immuniteetti, parantaa seksuaalista suorituskykyä, estää silmänpohjan rappeuma, ja edistää pitkän elämän, muiden joukossa.

Tänään, Goji Berry on tullut tunnetuksi sen painon omaisuutta. Tässä modernissa maailmassa, jossa kaikki tapahtuu nopeasti, ihmiset ei enää ole aikaa valmistautua terveellisiä ja tasapainoisia aterioita, ja niin, ihmiset ovat tulleet riippuvaisiksi käsitellään ja korkea kalori elintarvikkeet. Siten dilemma on ylipainoisia ja lihavia tulossa kuva.

Se, että ylipaino on yhdistetty monia elämäntapa sairauksia, kuten sydänsairaus, diabetes ja monet muut, ihmiset on nyt tehty tietoisesti valvoa niiden paino ja pysyä terveenä. Halu menettää niitä ylimääräisiä puntaa ilman rikkomatta niiden budjetti ja aikataulu on ollut huutavat monet. Joillekin se on tullut vuoristorataa.

Keskuudessa viime löytöjä tänään on paino tappio vaikutus Goji marjoja. Heidän ravitsemuksellisia ja terveydellisiä etuja laihtuminen on katsottu johtuvan sen ainutlaatuinen koostumus.

Goji Berry -Miten se toimii

Goji Berry pidetään ’superfood’, joka tarkoittaa, että ne antaa ulos kaikki olennaiset terveys-arvoa pienempi määrä kaloreita niihin. Ne sisältävät antioksidantteja, proteiinia, terveellisiä rasvoja, ja vitamiineja. Se Goj Berry uutetta on runsaasti polysakkarideja, jotka auttavat kiinnitä muuntaminen ruoka energiaa. Ottaa enemmän energiaa kehon avulla voit tehdä enemmän ja polttaa enemmän kaloreita päivittäin.

Tavanomainen kulutus Goji marjat, onko muodossa mehu, syödä raaka tai kuivatut, tai muodossa täydentää, on osoittanut, ovat nämä laihtumiseen vaikutuksia ihmisille, jotka haluavat leikata alas niiden paino:

Vähentää ruokahalua – korkea kuitupitoisuus goji marjat avulla voit laski koko kauemmin kuin tavallisesti

Auttaa poistamaan toksiineja, koska niiden puhdistus ja diureetti ominaisuuksia Goji, ne mahdollistavat kehon päästä eroon myrkkyjä ja muut jätteet kehosta

Vähentää rasvan ja huonon kolesterolin määrää veressä – kiitos rikas antioksidantteja hedelmiä

Tasapainottaa verensokerin tasoilla – auttaa lopettamaan cravings makeisten. Ne sisältävät myös kromia, joka auttaa hallitsemaan veren sokeria. Kromi on myös säilyttää nojaa lihasten erityisesti painonpudotuksen aikana.

Tehokkaasti polttaa ruoka energiaa – sisältää B1-Vitamiini (Tiamiini), joka on välttämätöntä muuntaa hiilihydraatteja energiaksi ja terveen kilpirauhasen toiminta. Hidas kilpirauhanen edistää painonnousua.

Auttaa lievittämään stressiä – auttaa sinua välttämään stressiä syöminen, joka on merkittävä osa painonnousua. Tämä kyky Goji Berry estää ihmisiä ahmiminen ja heittäytyvät runsaasti sokeria tai tärkkelystä elintarvikkeet.

Toinen tärkeä laatua Goji Berry on niiden alhainen Glykeeminen Indeksi. Elintarvikkeita matala GI ovat todennäköisesti tyydyttää nälän sijaan, lisätä ruokahalua. Glykeeminen Indeksi asteikko määrittää, kuinka nopeasti ruoka on muunnetaan glukoosia tai verta sokeria. Tutustu, miten Goji marjat verrata itseään muita hedelmiä:

Goji Berry – 29
Apple – 38
Oranssi – 42
Banaani – 25
Cantaloupe – 65
Rusinat – 64
Vesimeloni – 72

Mutta tietenkin, Goji Berry ei ole ihme juoma, joka auttaa sinua laihtua yössä. Säännöllinen kulutus, se olisi yhdistettynä säännöllinen liikunta ja tasapainoinen ruokavalio.

Tutkimuksen 4000 ihmistä Kansallisessa Laihtuminen Rekisterin totesi, että he olivat menettäneet keskimäärin 66 kiloa ja pitää se pois enemmän kuin 5 vuotta. Yhdeksän kymmenestä onnistuneesta häviäjiä vietti välillä tunnin ja 90 minuuttia päivittäin tekemässä kohtalainen tai voimakas liikunta. Goji marjat auttaa antaa energiaa riittävä päivittäinen liikunta laihtua ja pitää se pois.

Goji marjat voi nauttia monin eri tavoin, kuten:

Syödä niitä raaka

Onko nämä marjat ovat juuri poimittuja tai kuivatut, märehtiä niitä kuin rusinat on hauska tapa kuluttaa niitä. Ne eivät ole liian makea luonne tekee niistä täydellinen välipaloja.

Goji Marjat teetä

Muinoin Kiinassa, goji marjat käytetään usein teetä ja teki flavorful lisäksi keittoihin ja patoihin. Voit laittaa kourallinen goji marjat kuppiin aiemmin kuuma tai jopa kylmää vettä ja anna sen istua noin 10-15 minuuttia

Sekoitettu Smoothie

Lisäämällä nämä goji marjat teidän smoothie on helppo tapa nauttia Goji Berry hyöty. Tässä on resepti. Liota noin 1 rkl goji-marjoja 10 minuuttia, jotta ne kosteuttavat. Voit myös käyttää niitä siirappi. Jonka jälkeen, lisää ne suoraan smoothie. Koska goji marjat ovat luonnostaan runsaasti proteiinia, ne ovat ihanteellisia urheilijat tai niille, jotka workout usein.

Goji Berry Trail Mix

Lisäksi eväs niitä, voit myös nauttia herkullinen maku goji marjoja lisäämällä ne trail mix. Pilko ne pienemmiksi paloiksi ja sitten sekoita ne pähkinöitä, siemeniä tai kuivattuja hedelmiä. Se ei ole vain maukasta, se on terve liian.

Muita terveys edut Goji marjat ovat seuraavat:

Enemmän nuorekas iho

Sex drive boost

Ylläpitää terveellisiä verenpaine

Terveen hermoston

Parantaa silmän näkö ja kuulo

Alentaa kolesterolia

Terveen maksan toimintaa

Suojaa monia syöpiä

Suojaa sydänsairaus

Vahvat luut ja jänteet

Parannettu hedelmällisyyttä

Goji Berry – mielipiteitä/keskustelua (arvostelua)

Olin 218 kiloa tammikuussa 2013 nyt olen 188. Olin hyvin huonossa kunnossa olen kokeillut monia ruokavalion pillereitä, ja ruokavalio suunnitelmia, ja sanoi tarpeeksi, kunnes näin ilmoituksen foorumi Goji Ramissio, tiesin, että minun täytyy yrittää ainakin yksi enemmän ennen menossa lääkäriin apua, joten en. Kokemukseni Goji Berry auttanut minun mielihaluja ja auttoi minua estää yli syöminen ja auttoi minua tekemään parempia ruokavalintoja, koska olen ollut himo pikaruokaa. Minun täytyy muuttaa minun ajattelutapa ja syö enemmän hedelmiä, vihanneksia ja vähärasvaista lihaa. Goji Berry auttaa minua menettää tarpeeksi painoa ostin pyörän ja nyt menin hengästynyt vain kävelymatkan minun nuorin poika pyörällä 24 kilometriä. Se oli kova, mutta minä tein sen ja ilman Goji Berry en voinut olla, kun olen tänään, ei ole kofeiinia ylä-tai alamäet, mutta se toimii, ja myös katso kiloa irtoa. Jopa, jos olen jäänyt annos ei ole iso juttu, vain saada takaisin seuraavana päivänä. Laihdutus on taistelua, ja tulee aina olemaan mutta tiedän, että voin saavuttaa tavoitteeni 150 avulla hämmästyttävä täydentää kutsutaan Goji Berry.

-James-

Kesäkuun lopulla tilasin kuukauden verran Goji Berry täydentää. Sanoin itselleni, jos en aion viettää huomattavan summan kuukaudessa, aion noudattaa terveellistä ruokavaliota suunnitelma ja säännöllinen liikunta ja saada takaisin ainakin koko 10-12; aion onnistua. Ensimmäisen kuukauden olen menettänyt 18 kiloa ja minä kun tajusi, Goji Berry työskennelleet minulle, minä jäin sen kanssa seuraavat viisi kuukautta. Olen menettänyt noin 55 kiloa kuusi kuukautta ja olo on niin paljon parempi!

-Alicia-

Goji Berry – sivuvaikutuksia

Hienoa Goji Berry on, että sen lisäksi, että tehokas ja voimakas laihtuminen tukea, se ei ole liittynyt mitään merkittäviä sivuvaikutuksia, ja pidetään yleisesti turvallinen useimmille. Vaikka jotkut ihmiset raportoivat lieviä ruoansulatuskanavan ongelmia, kun he ensin alkavat syömään niitä. Tämä voi olla yleinen haittavaikutus. Jos sinulla on krooninen ruoansulatuskanavan tai ruoansulatuskanavan kysymyksiä, kysy lääkäriltä ennen kuin käytät goji marjoja kuin korjata. Monet Goji Berry tuotteita myydään kuivattuja marjoja, mutta pitää muistaa, että kuivatut hedelmät yleensä sisältävät paljon sokeria, ja ne ovat määritelmällisesti ole tuoretta. Toinen asia pitää mielessä on, että ne kaikki ovat varmaan kasvaneet ja poimi Kiinassa, ja ne voivat sisältää torjunta-aineita. Enemmistö kuitenkin myydään mehuja ja-ravintolisiä. Kunhan oikea annostus tai annostelun jälkeen, Goji Berry on paras ystäväsi, kun se tulee teidän laihtuminen matkaa.

Suositeltu määrä goji marjat, hankkia haluttu energia ja terveys boost, on noin 2-3 grammaa päivässä. Tämä vastaa noin 20-40 marjoja päivittäin.

Parhaat käytännöt, erityisesti jos olet raskaana, imetät tai käytät säännöllistä lääkitystä, se olisi viisasta neuvotella lääkärin kanssa ennen ottaen täydentää, jotta vältetään vaarallinen tapaus tapahtumasta.

Goji Berry – hinta

Koska sen parempi ravintoarvo ja voimakas vaikutus, saatat löytää Goji Berry hieman kallis puolella. Mutta sitten kun se tulee omalle terveydelle, hinta pitäisi koskaan olla ongelma. Hinta Goji Berry lisäravinteet, kapselit, mehut, ja trail mix myös vaihdella riippuen brändi.

Goji Berry – mistä ostaa (apteekki, supermarket, online?)

Jos olet saavuttanut tämän osan, teidän uteliaisuutta kanssa, tuote saattaa olla jo huipussaan. Joten, mistä ostaa Goji marjoja? Goji Berry tuotteita myydään sijaintisi on johtava kauppoja ja supermarket. Se on myös saatavilla verkossa jakelijoiden kuten Amazon, Plafar, Ah, Dm Jne., mutta hinnat varmasti vaihtelevat. Mutta varmistaa, että olet ostamassa aito Goji Berry tuote, se olisi parasta ostaa se suoraan valmistajalta, johon voit helposti tehdä hiiren klikkauksella verkossa kautta virallisilla verkkosivuilla.

Yhteenveto

Jos olet joukossa lukemattomia ihmisiä, jotka ovat kamppailee laihtua, Goji marjat voi olla juuri mitä etsit. Goji Berry tavoitteet kaksi top esteitä laihtuminen ongelma, joka on ruokahalu tukahduttaminen sekä cravings tärkkelyspitoisia ja sokerin elintarvikkeet.

On satoja tai jopa tuhansia laihtuminen täydentää siellä, kanssa läpimurto tuotteita huuhtelu markkinoilla joka nyt ja sitten. Hyvä asia Goji Berry on, että se on laihtuminen tukea, joka tulee hedelmä, joka on osoittautunut sen terveyshyötyjä tuhansia vuosia sitten, ennen kuin muut lisäravinteet tuli voimaan.

Ainoa haitta, että Goji Berry saattaa olla, on sen korkea hinta. Yksi olisi myös huolellisesti valita mitä tuotemerkin Goji Berry he ovat ostamassa. Jotkut saattavat olla vähemmän laatu ja pitoisuus hedelmiä.

Kaiken kaikkiaan Goji Berry on erinomainen laihtuminen tukea, joka on tukena tuloksia ja ei ole raportoitu haittavaikutuksia. Se on jotain, joka on helppo sisällyttää yksi rutiini, varsinkin jos olet sellainen henkilö, joka on aina liikkeellä. Ja älä unohda, ei väliä mitä tyyppi täydentää käytät, se on aina parasta yhdistä se terve, tasapainoinen ateria ja säännöllinen liikunta. Goji marjat voi olla juuri mitä sinun täytyy menettää painoa tehokkaasti.

JÄTÄ VASTAUS